2012 | NL ARTIKEL IN MOTOR-MAGAZINE

Jvb

Een kort artikel dat ik heb geschreven in een van de beste motorbladen van Nederland genaamd Motor-Magazine.

MOTOR-MAGAZINE

Ik vond het erg moeilijk om te bedenken wat ik precies wou gaan doen als vervolg opleiding. Schrijven was altijd een passie van me en het leek me erg leuk om daar meer mee te doen. Ik had natuurlijk al mijn website superbikenieuws.nl, maar dat is meer een hobby.

Na lang denken en overwegen trok ik de stoute schoenen aan en schreef ik naar Motor-Magazine met de vraag of ik een dag mee mocht lopen om te zien of ik het als werk ook mooi zou vinden. Dit mocht en het resultaat was dat ik onderstaand artikel schreef dat gepubliceerd was in het magazine!

BRITSE BOB VAN JVB

Jens vom Brauck, bekend van de JvB Moto Scrambler, Yamaha SR500 D-Track en de Ducati Flat Red, komt nu in samenwerking met Peter Dannenberg van Urban Motor met een nieuw model. De motor is gebaseerd op een Triumph Thruxton, maar daar gaven de mannen hun eigen vorm aan. Zo is het zadel langer en dunner, zit de uitlaat een stuk hoger en is de tank vergroot. Ook heeft het motorblok een andere look gekregen, waardoor de motor er een stuk stoerder uitziet.

Het chassis ziet er strak uit en de voorvork is een origineel exemplaar van de Triumph Thruxton. Volgens Vom Brauck en Dannenberg is dit model van Triumph een goede basis als je de motor helemaal uit elkaar haalt, je treft dan een authentieke motor aan in zijn pure vorm. De motor weegt minder dan 200 kg en gaat zo’n 15.000 euro kosten (Triumph Thruxton zelf aanleveren). Urban Motor en JvB zijn van plan om in de toekomst meer projecten samen te doen.

motor-magazine

Zie mijn hele portfolio hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.