2020 | NL | TRUCKSTAR MAGAZINE ADVERTORIAL

Als onderdeel van onze marketingstrategie deden we regelmatig mee in magazines als advertorial. Veelal schreef ik de tekst voor deze en de opmaak. De onderstaande tekst was gepubliceerd in Truckstar Magazine in 2020.

WAAROM DASHCAMS NUTTIG ZIJN VOOR DE TRANSPORTSECTOR

De verkeersdrukte neemt ieder jaar toe. De kans op gevaarlijke situaties en ongelukken zal daarbij als gevolg ook toenemen. Door het gebruik van een dashcam heeft de bestuurder altijd een ooggetuige.

Een betrouwbare ooggetuige

Iedere vrachtwagenchauffeur heeft het wel eens meegemaakt. Een bestuurder gooit zich op het laatste nippertje nog voor de wagen, of stapt vlak voor de vrachtwagen op de rem. In het geval van een aanrijding lopen de schades hoog op, en wordt de vrachtwagenchauffeur vaak aangewezen als de schuldige.

Het gebruik van een BlackVue dashcam kan hier een cruciale rol in spelen. De vrachtwagenchauffeur heeft een betrouwbare ooggetuige bij incidenten en gevaarlijke situaties. Daarnaast slaat de BlackVue dashcam aanvullende data op in de opname, zoals de gereden snelheid, G-sensor informatie, en meer.

Bewustwording en lagere kosten

Daarnaast is gebleken dat het gebruik van een dashcam bewustwording bij de bestuurder creëert. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar zal ook leiden tot minder verzekeringszaak. Daarnaast zullen de verzekeringszaken sneller afgehandeld kunnen worden, en kan het eventueel zelfs tot een korting op de premie leiden.

BlackVue Over the Cloud

Naast bovenstaande voordelen biedt BlackVue een fleet management optie via de cloud. Via de software kan de camera op afstand beheerd worden. Denk hierbij aan het op afstand toegang krijgen tot live video, veiligstellen van belangrijke beelden, en nog veel meer.

Fleet management software

Om het nog beter te maken heeft BlackVue een Fleet SDK-software ontwikkeld. Dit biedt de mogelijkheid om de data van de dashcams naadloos te integreren in eigen fleet management software, via eigen telematica.

Mogelijkheden via de cloud zijn o.a.:

  • Live GPS en G-sensor informatie
  • Instelbare GEO-fences met optionele pushmeldingen
  • Het opslaan van video’s, van en naar de Cloud
  • Onbeperkt livebeelden bekijken

Waarom kiezen voor BlackVue?

BlackVue is een hoogwaardig en innovatief dashcam merk, met wereldwijde erkenning. Ingebouwde functies als 4K-opname, dual band, Wi-Fi, Cloud, uitstekende software, ondersteuning, en de beste specificaties hebben BlackVue gepositioneerd als marktleider in high-end dashcams.

Kijk voor meer informatie op www.BlackVue-Nederland.nl.

advertisment

De afbeelding die gebruikt is in de Truckstar Magazine advertentie.

Zie mijn volledige portfolio hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.